2010-06-29
 19:04:31

BACON & COCA COLA

Vet att jag har varit super kass på att uppdatera men det är så himla fint väder ute så solen lockar mig utåt medans datorn stannar inne.
Idag tog Amanda och jag bussen till Landskrona, och bort mot Borstahusen, till stranden. Låg där i två timmar eller något sånt sen lockade inte havet längre.. Så vi tog bussen mot affärerna och vi gick runt där och kollade.
Satt på uteservering och drack och åt gott, sen bar det av hemmåt och nu har jag ätit bacon och druckit en cola. Gott som fasen. Ikväll sover jag hos A. Ska bli kul, var längesen jag och min barndomsvän hittade på något sånt här + att imorgon blir det premiären av Eclipse. Klå det?
Vet att ni är avundsjuka!


A & jag för ett år sedan ♥
2010-06-27
 22:51:26

BRIST PÅ ANNAT

STEG 1
namn: amanda
Födelseplats: lunds bb
Bor: svalöv
Ögonfärg: blå, grön 
Hårfärg: blond
Skostorlek: 35
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: höger
Kär?: helt ärligt så vet jag inte
STEG 2

Skor som du bar idag: barfota
Dina svagheter: onyttigheter
Rädsla: mörker, röster och skräckfilmer

STEG 3
Första tanke när du vaknar:
vad är klockan? 
När somnar du? vid elva - tolv tiden..
STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
coca cola!
McDonalds eller Burger King: mcdonalds
Adidas eller Nike: adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: te är inget för mig
Choklad eller vanilj: choklad
STEG 5

Svär du?: nästintill alltid
Sjunger du?: det händer
Duschar du varje dag?: självklart
Gillar du skolan?: vet just nu inte hur min nya skola är men det blir nog bra
Tror du på dig själv?: inte alltid men..
Kommer du överens med dina föräldrar?: pappa ja. mamma, inte så värst

 

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?:
ja
Rökt?: ja
Shoppat?: ja
Ätit en hel ask müsli?: nej
Ätit sushi?: nej
Stått på scen?: nej
Skejtat: nej
Bakat?: nej
Stulit något?: nepp
Ljugit?: tror det
Rakat dig?: haha ja
Kysst någon?: japp
Kramat någon?: yes
Haft sex?: nepp

 

STEG 7

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?:
japp
Blivit nerslagen?: nej
Busringt någon?: haha ja, skitkul
Gjort något som du ångrade?: ohjaa
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: ja 
Kastat en sten på nån ruta?: kanske, tror det

 

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn?:
julia, elin, daniel, eller något sånt fint

Hur vill du dö?: bara det inte gör ont så..
Vad vill du bli när du blir gammal?: yngre

 

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?:
ett par stycken, inte alls många
Antal CD-skivor du äger?: för många

Antal piercings?: öronen och navlen
Antal tatueringar?: inga hittils, KOMMER SEN :D
hur många gånger har du varit med i tidningen?: jag vet inte, ett par gånger.

 

STEG 10

Vad ska du göra i sommar?: åkt till tunisien, sola, bada och umgås med fina människor. tar dagen som de kommer

Vad ska du göra i vinter?: dricka varmchoklad
När tar du student: 2013
Vad gör du efter gymnasiet?: får vi allt se
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: hoppas på ett utomlandsjobb men man vet aldrig
Vad händer till helgen?: jobba
Vad vill du helst göra just nu?: sluta svettas

 

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän?: why not?

Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: insidan, ögonen, kroppen...
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: hehe frida!
Vem är den perversaste person du känner?: frida är rätt pervers men andreas tar nog det priset
Hur många gånger har du varit utomlands?: många gånger i danmark men annars bara i italien och tunisien
Vilket ställe tycker du bäst om?: sängen är finfint

2010-06-27
 22:33:47

LJUG ALDRIG FÖR MIG

..för då förlorar du mitt förtroende.

Sitter och snackar med hel sköna snubbar via msn. Ska snart stänga datorn och pausa från den, kommer nog tillbaka till den någon gång ikväll/natt för att se en film.
Här är dö hett inne i mitt rum.. :(
2010-06-27
 13:43:32

ETT SEMESTER PARADIS

Dag 1 -15 Juni: Vädret här hemma i Sverge sög riktigt mycket! Det var ingen sol, ingen värme eller något! Som tur var hade vi bokat redan ett halvår innan en resa till Afrika.
Vi åkte från Kastrup, Danmark, och planet lyfte runt elva - tolv tiden. Planet var ganska stort men frukosten på planet var absolut ingen höjdare!
Vi var framme i Houmt Souk, Djerbas "huvudstad", på deras flygplats vid tre tiden - tror jag.
Därefter fick vi åka buss två - fyra mil till vårat hotell. Men först var vi tvugna att släppa av de andra turisterna som bodde på andra hotell. Då var vi framme vid fyra tiden vid vårat hotell. Det var hur varmt som helst där ute och det såg jättefint och stort ut. Vi checkade in och försökte hitta vårt rum, det gick inte så bra eftersom det var så STORT! Vi fick hjälp till vårt rum - och tro mig, det var hur stort som helst! Sen packade vi upp och kollade runder på hotellet. Sen åt vi och tittade på kvällens show.
Dag 2 -16 Juni: Varje morgon fick man gå upp tidigt för att få bra platser nere vid poolerna så en av oss fick alltid springa ner och lägga våra handdukar på stolar sen gick vi och åt. Matplatsen var hur fin som helst och kyparna var väldigt trevliga och skojade med oss ibland.
Efter vi hade ätit stack vi ner till den största poolen och till våran förvåning var vattnet i poolen salt! Det sved i ögonen och det kliade på kroppen efter det. Men det fick man leva med, det var iallafall otroligt skönt att svalka sig i värmen. Och det var aktiviter hela tiden! Alla ville att man skulle vara med och var man inte det så kan man säga att man fick en "TRÅKIGHETS STÄMPEL". Jag fick en liten stämpel men det var mest för att jag ville ligga och pressa på solbrännan, höhö.
Lite senare på dagen stack pappa och jag ner till havet, som låg precis bakom ett hus vid poolen.
På stranden låg det små parasoller med halm på och vollybollnät. Det var superfint och vattnet var varmt. Och jag som inte alls tycker om havet kunde bada där, vattnet var så blått och helt underbart! Sen såg vi att ett par hästar sprang runt på stranden, hur mysigt som helst. Just när de sprang förbi ville jag sitta på en häst..
När pappa och jag gick upp till våra solstolar igen märkte vi att det kom en kamel förbi med en helt svart man och blåste i något slags instrument. Haha, lite coolt. Sen var det matdags och vi åt på resturangen som låg precis brevid oss. Helt okej mat men ingen höjdare och som vanligt kollade vi på kvällens show som min syster deltog i.
Dag 3 -17 Juni: Låg och pressade vid poolen igen när en man kom fram och frågade oss om vi ville åka med en katamaran. Mamma och pappa tyckte först det var ganska så dyrt för att åka båt i två timmar.. Men så berättade den här mannen för mig att vi skulle bada från båten och leta reda på delfiner! Då blev det av och vi åkte redan vid tio tiden. Vi åkte långt ut på havet och träffade på folk som åkte jetski. Sen vände vi tillbaka och leta reda på delfiner, och vi hittade ett par stycken! De simmade med oss längst båten, hoppade upp ur vattnet och simmade längst fram vid båten. Fick en känsla av att man var med i någon söt Flipper film. Åh älskar den filmen!
Efter vi hade följt efter delfinerna ett bra tag så sökte vi oss längre in bland land och badade från båten. Härligt!
HAR INGA BILDER PÅ DELFINERNA ÄNNU, MAMMAS KAMERA GÅR INTE ATT LADDA ÖVER TILL MIN DATA!

Dag 4 -18 Juni: Vi bestämde oss för att skita i poolen idag och sticka till en marknad istället. Marknaden ägde rum i Houmt Souk och vi åkte taxi dit. Det var super billigt, det kostade runt 3 dinarer och 5 svenska kronor är 1 dinar. Jag och min syster fick ett rent helvete på marknaden, eftersom vi är blonda, alla frågade vart man var ifrån och de ville fotograferas tillsammans. Usch!
Vi hann inte gå ens en fjärde del av marknaden förrens klockan började närma sig åtta. Vi åkte därifrån så fort som möjligt. Fick med mig en Louis Vitton väska och ett par converse.
- INGA BILDER FRÅN DEN HÄR DAGEN -

Dag 5 -19 Juni: Körde på poolen fram tills middan och sen gick vi alla upp för att duscha och göra oss klara till kvällen. Pappa satt och tittade på fotbolls VM medans vi väntade på mamma. När mamma kom så käkade vi kvällsmat och därefter satte vi oss och tittade på ännu en fotbolls match med ett annat par från skåne. Som helt otroligt kom från våran grannkomun, som kände de vi känner och deras minsta tös är lika gammal som mig. Trevligt var det iallafall
Dag 6 -20 Juni: Man kan säga att det här var sista dagen eftersom vi åkte hem mitt i natten nästa dag. Vi spenderade den "sista" dagen genom att först bada en sista gång i poolen, sola och delta i ett sandslotts tävling.
Vi vann inte men det var kul att göra något annorlunda. Ett annat svenskt lag vann så sverige gick ju inte utan buklan, hehe.
Lite senare på dagen stack vi till en krokodilpark och det var helt otroligt. De hade ungefär 300 - 400 krokodiler i en park, flera stycken små söta 11 måndaders krokodilbebisar och små krockodiler.
Sen fick vi se att en man gick in hos krokodilerna och hade en spade att putta ner de i vattnet. En krokodil "slog" han spaden med på munnen och då gapade den och smällde ihop käften sen och vilket ljud det blev!
Sen berättade en annan man att fyra stycken kunde gå in där utan problem sen fick jag och min syster vars en cool krokodiltand!
Sen gick vi vidare ut från parken och till de andra ställena i parken man kunde titta på. Vi hittade en man och en dromedad som jag och Olivia fick sitta på. Hoho, hur många är det egentligen som har suttit på en dromedad?
Dag 7 -21 Juni: Var med på ett par aktiviter en sista gång och badade. Kollade på kvällens show, packade och åkte hem mitt i natten. Otroligt sorgligt. Hoppas att jag kommer dit fler gånger för dit skulle jag kunna åka fler gånger. Otroligt trevligt folk, rätt billigt och varmt.
Rekomenderar verkligen ön DJERBA till fler, men akta dig om du är blond på marknader OCH PRUTA!
"Ett semester paradis.."

Det finns fler och andra bilder på min facebook om ni vill se mer.
Facebook @ Amanda Nilsson
2010-06-27
 12:44:37

JAG LA MIG NER, SOMNADE OCH VAKNADE INTE FÖRRENS NU

Hejsanhoppsan, jag är hemma igen! Hemma från det varma och helt underbara Tunisien. Blev lite chockad att en vecka kunde gå så snabbt.
Jag kom hem den 22:dre men har absolut inte haft någon ork till att blogga eller ens nudda datorn.
Kommer snart ett inlägg om alla mina fina dagar där nere, så länge får jag hoppas ni har ett fint sommarväder!
jag badar i Medelhavet, ser helt röd ut..
2010-06-16
 18:00:03

TUNISIEN

Woho, sitter i lobbyn nu och ar inne pâ msn!
Tankte mest beratta att har e supervarmt och fint! Typ 28 grqder i poolen och i havet, medelhavet, medans det e over 35 grader i luften. Har hunnit sola och branna mig idag och imorgon ska vi aka katamara och titta pa delefiner. NAJS!
hors kanske senare i veckan

2010-06-14
 20:51:48

DJERBA

Detta blir antagligen sista uppdateringen innan Djerba, Tunisien, eftersom vi åker tidigt imorgon. Vi hörs när jag kommer hem med bilder och uppdatering som vanligt. Tack för att ni läser min blogg, ni är helt underbara.
2010-06-14
 20:44:09

IF TODAY WAS MY LAST DAY

Nu ska jag spendera min sista dag i Sverige med en stoooor tallrik glass, jordgubbar och galiamelon.
Slår alla rekord!
Blir nog sista inlägget för mig.
HA DET SÅ JÄKLA BRA I SVERIGE!!!!!!
Vi hörs när jag kommer hem, 22:dre
2010-06-14
 20:20:57

BILDER PÅ HOTELLET

Här kommer några bilder på hotellet vi ska bo på:
Bilderna är från flygbolaget!
btw, det är ett spa hotell och det ligger precis vid stranden!!!
2010-06-14
 20:15:16

SEGNGÄLKAB

Tjena moss allihopa!
Tog en sväng inom Landskrona för att lämna ett par filmer på Hemmakväll och fastnade lite inne på City Gross.
Fick med mig en nessesär till min mamma och två tidningar som ska läsas på planet imorgon. Sen tog vi en sväng in till Helsingborg för att hämta ut mina biljetter!
Blev inget glass ätande iheller eftersom Frida och Lovisa tog god tid på sig och jag har inte tid nu. Måste städa till mitt lilla djur och sen är det ett väldigt bra program på tvn som väntar.
Det enda jag behöver göra nu är att ladda kameran och Ipoden sen är jag redo!
Tänk er vid denna tiden är jag i Afrika!!!
2010-06-14
 13:55:56

MONDAY MORNING

Har precis tagit mig ett bad och nu lyssnar jag på härlig musik. Känner knappt av att det är sommarlov eftersom vädret där ute är knappast något som lockar mig till sol och bad. Ska ta och fixa till håret nu och välja ut något att ha på mig och efter pappa sett klart VM matchen ska vi sticka och hämta ut mina biljetter!
WOHO!
Sen ska jag höra om någon har lust att sticka ut och kanske ta en glass? LIVET LEKER!

2010-06-14
 11:37:04

SOMMARLISTAN!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Har egentligen inget favoritställe, jag bara drar mig hit och dit. Vissa ställen är bättre än andra. 

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Jag dissar stranden och åker på äventyr! Jag vill röra på mig, se, uppleva. Jag blir så lätt rastlös i både ben och huvud av att bara sitta still. 

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- ALLT! Jag ÄLSKAR grillad mat!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Redan imorgon åker jag iväg till Afrika, sen hoppas jag på en dag på ven med Frida och Lovisa. Sen får vi se vad som händer. 

5. Dina bästa sommarfärger?
- Aprikos och turkos.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
bonnbränna, alltid klaga på vädret(!) hur det än ser ut. 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Hela min barndom är ett fantastiskt långt sommarminne. Jag hade många roliga kompisar och gjorde så himla mycket roliga saker. Det är jättesvårt att peka ut något speciellt. 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet. Klart skinande rent och friskt saltvatten fast poolen lockar mer. 

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Choklad, vanilj och något mer som frestar, gärna något nytt!

10. Vart går din drömsemester?
- Jorden runt, det finns så mycket att se!
2010-06-13
 14:27:45

SER UT ATT BLI FINT

Sticker på tisdag morgon, planet är fullt med göteborgare, danskar och skåningar. Är famme där nere på eftermiddan och mellan landar i göteborg på vägen hem.

igår var där 35 grader!!!
2010-06-13
 14:18:31

AVSLUTNINGSFEST

2010-06-13
 12:08:54

FINT SKA DET VA'

Hejsan hoppsan. Blev aldrig någon uppdatering igår eftersom man mådde som man förtjänade.
Men idag mår jag mycket bättre, förutom att jag är hungrig just nu. Idag ska jag ta fram allt som ska med till Tunisien och jag måste verkligen hitta mina hörlurar till ipoden, hur ska jag annars klara mig?
Lägger in bilder senare, promise!
2010-06-11
 18:20:46

STUDENT NÄSTA

Nu sticker jag iväg till min kusins student. Äter och dricker gott där borta sen bär det av till avslutningsfest för alla nior. Har fint sällskap dit, Amanda, Frida och Lovisa.
Vi hörs när jag har vaknat upp från fyllan imorgon.
2010-06-11
 15:49:36

SKOLAVSLUTNING 2010 (part 1/2)

Redan halv åtta tiden stack jag hem till Frida för att vi två skulle fixa oss. Efter det stack vi till skolan och mötte upp Cassandra och Lovisa. Kom till skolan och då skulle vi åka buss till kyrkan men vi fick inte plats så vi gick upp till koloniområdet och fick skjuss av min morfar. Sen satt vi inne i kyrkan, sjöng och de hade tal. Sen åkte vi tillbaka till skolan och gick in i aulan för att dela ut stipendium.
Upp till sitt arbetslag efter aulan och då delade dem ut betyg.
Blev nöjd med mina betyg. Fick VG i både slöjd och engelska som jag trodde jag hade sänkt mig i.
Hade samma poäng som jag hade förra året och jag är nöjd med det. Kommer helt säkert in på den skolan jag vill!
Sen var det dags att ta förväl av alla och när Paulina började gråtade kände jag tårarna ville ut men jag höll mig.
Efter hejdå(t) stack vi hem och jag har inte fått in i huvudet att det här var sista dagen med min klass. Och det känns absolut inte som sommarlov iheller, inte med det här vädret. Haha.
Men jag ska ha sommar på tisdag, STICKER JAG FRÅN SVERIGE!!!!
Har inga bilder från avslutningen idag - får dem senare.
såhär blev det

3:9
2010-06-11
 15:39:19

10:de Juni 2010 SHOPPING

Var hemma från skolan idag för att vi inte gör något vettigt. Jag och Frida tog bussen till Väla och när vi
kommer dit så står alla åttorna där med lärare. Haha, trodde vi skulle få utskällning men det fick vi inte.
Fick med mig hem ett par fina saker. :)

Stephenie's nya bok - kan nästan säga att det är en uppföljare till "LJUDET AV DITT HJÄRTA"

ACO COVER STICK - täcker finnarna och torkar ut dem, riktigt bra!
VITA CONVERSE - nu äger jag ett par!
2010-06-10
 09:41:40

VEN 2010 /en liten bildbomb

Var på Ven hela dagen igår med arbetslaget. Började med att det regnade ute precis som ett skyfall! Men det blev bättre efter ett tag när vi hade varit på Ven. Blev en ganska så lyckad dag ändån. Kommer sakna hela klassen.

frida & lovisa
frida den jäveln försökte putta i mig :(
sen badade frida lite och då kom padde och mattias, padde trilla nästa i. hehe
sen doppade padde sitt hue, knas!

sen kom Calle och alla de andra.

johan var fotograf :)

johan igen :)

elever och lärare

2010-06-08
 20:42:38

++--+

Tjollahopp, nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla på Ullared. Haha, kanal fem visar hela säsongen en gång till!
Måste ses!!!!!
Sen måste jag smått packa lite till imorgon. Ska till ven med arbetslaget hela dagen och sen blir det shopping därefter. Vi hörs efter shoppingen imorgon! Ha det fint! :)
2010-06-08
 20:33:24

EN NY BOK SOM MAN MÅSTE HA!

Jag gick nyss in på blondin bellas blogg och rullade ner en bit då jag hittade att Bella har gjort en bok som ska släppas den 4:de augusti!
Boken kommer att vara som en överlevnads guide för unga tjejer. Riktigt coolt och jag ska redan nu förbeställa den, en bok man bara måste ha och läsa!
Egoboost! kommer den att heta förresten.
2010-06-08
 20:18:11

TWILIGHT TÄVLING!

Ni har väl inte missat att den 21 Juni kommer Kristen Stewart, som spelar Bella, och Taylor Lautner, spelar Jacob, till Sverige?
De kommer vara här för att få träffa de svenska fansen och nu har mtv satt upp en tävling där du kan vinna två biljetter till eventet!
Kolla in sidan för att veta mer om hur du kan vinna: twilight.mtv.se
Jag hade tagit chansen och tävlat om det inte var så att jag är bortrest den veckan, usch. Kommer må dåligt över det i flera veckor. Men ni får hälsa dem från mig! ;)

LYCKA TILL!
2010-06-08
 19:30:29

Oooops!

Nu har jag öppnat upp brevet jag fick och där låg ett papper..
"Hej, här kommer pengarna för problemet med myntinkastet. Skickar även med en pollett som du kan sola för i 16 minuter för besväret.
Mvh Sun Rise Solarium"

Sist jag och Alisa var och solade stoppade jag i 36kr men solariumet ville inte starta så jag ringde till ägaren och nu har jag fått 40kr och en pollett, super bra att de kommer nu också för då kan jag lägga till de här 40 kronerna till torsdag, då jag är ledig från skolan och då kan jag åka och handla! :)

Fan, tjänade också på det här. 4 kronor för att vara exakt ;)
2010-06-08
 19:25:06

YOU GOT MAIL

Jag har ju faktiskt fått ett brev hem till mig idag..
Ska öppna det nu och kolla vad som finns i det, ni får veta snart ;)
2010-06-08
 19:07:15

SVAR PÅ TAL OM MITT HÅR

Linnea: Man ser alltid att du har platt hår i bloggen men kan du inte visa ditt "vanliga" hår? :)

Thihi, jo men självklart kan jag det!
Brukar alltid platta mitt hår eftersom jag är inte passar så bra i mitt halvlockiga hår, som är mitt vanliga.
Mitt hår får alltid tillbaka sitt halv lockiga när jag duschat om jag inte fixar till det på mitt lilla sätt. Haha.

Här är en bild där man ser mina naturliga "lockar"
2010-06-08
 19:02:06

Jahoppihti

Tjena, nu är jag tillbaka igen!
Vädret blev mycket bättre fram mot kvällen men jag sitter fortfarande vid datan. Ingen som har lust att hitta på något iheller.. Inget bra på tvn ikväll iheller så får väl söka upp någon rolig att snacka med. Men vi hörs lite senare :)
2010-06-08
 12:39:29

/%!#&

Hellu, sitter hemma idag och tittar på mtv. Lite dött men det funkar.
Nu ska jag leta upp något att äta och sen ta ett bad. Vädret suger också... KUL
2010-06-07
 19:31:14

ROMEO, WHERE DO YOU HAVE YOUR JULIET

2010-06-07
 17:57:34

korvskinn

Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag är fast inomhus, det bara regnar hela tiden, usch så tråkigt :(
2010-06-07
 15:04:31

JUNI VÄDER

Sista veckan nu och på fredag är det skolavslutning och man blir ju verkligen peppad när det är sånt här väder?
Är helt dyng blöt nu..
Får hitta på något annat nu, hörs senare.
2010-06-06
 20:48:40

VAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV?

Helgen har varit fin och idag är det söndag. Bara att slappa. Jag bakade en tårta innan med marängbotten, grädde, bananer, jordgubbar och non stop. Super god! Hade den till tennisen då Robin Söderling var i final med Nadal. Efter tårtan somnade jag tydligen i nån timme och vaknade upp när de sa att Nadal hade vunnit. Det var väntat men ja man kunde alltid heja på.
Helgen har varit fantastik som alltid. Hoppas jag hinner med en liknande innan jag sticker iväg till Tunisien.
Kommer sakna ihjäl mig när man tänker på vissa personer. :(

tell me about you're feelings, tell me about you're stories.
I hope someday you see me, I hope someday you spot me in the crowd - smiling and say you miss me,
hoping that you saying my name loud


2010-06-06
 19:50:49

IM NOT THE SAME GIRL

Jag gick ut igår kväll. Stack hem till Frida och Lovisa. Vi körde på en fin "sitta-ute-och-snacka-och-lyssna-på-musik" kväll. Härligt väder var det men när klockan började närma sig halv tolv tiden stack jag hem och de följde mig. Haha, inte lita knäppa vi var!
"Make war to the camera, not love!"
2010-06-05
 20:00:06

SNEAK PEEK

On my dress!

Ni får se den på Fredag hur den ser ut i helhet och på mig!
2010-06-05
 19:19:15

ÄNNU EN SHOPPINGDAG

Idag har jag varit på ännu ett köpcenter. Denna gången blev det Väla.
Skulle försöka hitta en klänning men hittade inget förrens jag kom in i den sista affären! Så nu äntligen äger jag en examens klänning som jag även ska ha med till Tunisien.
Det värsta är att jag är en person att efter jag har köpt kläder så måste jag sätta på mig och använda dem resten av dagen och jag är så himla sugen på att göra det just nu! Fast jag får inte, måste spara den! :)
Fick även med mig ett cyklop (?) hem som jag ska använda i tunisien när jag badar. Allt som fattas nu är en/flera tubtoppar och en till bekini. Får sticka iväg någon gång under veckan.
Men nu ska jag ta och byta om och fixa till mig för jag ska hem till Frida & Lovisa. Föräldrafritt område och det ska bli kul ikväll!
Lägger upp ännu ett inlägg innan jag går, vi hörs snart! :)
2010-06-05
 19:09:21

GÅRDAGEN SPELAS I MITT HUVUD

Fredag igår och efter skolan skyndade jag mig hem för att byta om och fixa mig sen bar det av till Nova Lund.
Försökte hitta mig en examens klänning, hittade ingen som passade i min smak.. OCH när jag väl hittade en fanns det ju självklart inte i min storlek.. Så jävla typsikt. Efter ett par timmar på Nova kom Josefine, Tim och Linus för att hämta upp mig. Vi stack först in på media markt och kollade runt sen stack vi för att hämta ut biobiljetter. Det blev filmen Kommissarie Späck, hade premiär igår!
Filmen var ganska så rolig och sällskapet var helt fantastiskt.
Efter bion stack vi som vanligt till Lomma. Så himla fint! Solnedgång, folk med gitarr som satt på filtar och sjöng. MYSIGT!
Vi stack ner till havet och kände på vattnet. Kallt men det sket Josse och jag i! Vi hoppade i. Med kläder på. Haha, blev blöt så klart men det var värt det.
Sen bar det av hemmåt och jag var inte hemma förrens halv ett på natten.. Fan så bra

2010-06-05
 18:57:02

KLASSRESAN TILL BAKKEN

Älskade 3.9, näst sista utflykten tillsammans. Måste säga att den här klassresan var riktigt rolig med fint väder och allt!

Båten över till Danmark!

Går runder i Helsingör

Hittade en liten rolig affär i Helsingör.

Gottar oss!

Bjuder på oss själva

Åker bergochdalbana med Lovisa, Frida, Patrik och Johan

Fint folk
2010-06-02
 19:57:36

VI KAN GÖRA MAGI

Har precit ätit grillat, blev grillspett, ris och brunsås. MUMS
Vädret är fint men jag håller mig gärna innomhus ikväll, folket runt omkring är ganska så döda och det är jag med så det blir att droga musik, ladda ipoden och kameran och spela the sims, höhö. Tio år sen man spelade det där.
Jaja, det underhåller mig iaf.
Vi hörs imorgon om jag hinner blogga innan jag möter upp klassen, redan halv nio! Om jag ens ska med dvs.
HA EN FIN KVÄLL
2010-06-02
 17:54:53

NU VET JAG VART NI STÅR

Tjollahoppsan, har varit väldigt duktig idag. Klarade mitt religionprov, lämnat in alla inlämningsuppgifter, städat mitt rum, gått med soporna och städat buren. Nu har jag bara en uppgift på syslöjden och engelskredovisning sen är jag klar med allt! Skönt.
Och imorgon blir det ingen skola för mig iheller. Det blir klassresa till Bakken. Vet inte riktigt om jag ska hänga med.. Vi får se.
IDAG är det fint väder och det blir grillning, mums.
2010-06-01
 19:36:18

FÖRSTA JUNI

Det är den första juni idag och det skulle tydligen bli sol och 20+ men var är solen?
Det bara forsar ner regn här, vilken sommar! Vilken tur att jag sticker om 14 dagar till Afrika!
Med värme, sol och bad varje dag i en hel vecka. Då gör det inget om det vräker ner här hemma i Sverige. Skit land.
Nu är jag klar med min bildanalys och mamma ska växla in pengar till danska imorgon. Det mesta har ordnat sig. Nu ska jag bara försöka få in engelskan i huvudet men innan jag gör det ska jag ta min cykel, möta upp Alisa och sticka ner och fixa min egna sol!
Något som är mindre roligt är att min "vårta" som jag opererade bort för ett antal år sedan håller på att komma tillbaka, FINE!
Jävla mög skit..
2010-06-01
 18:41:58

WHEN I WAS YOUNGER

Hellu. Sitter och håller på med min bildanalys, måste lämna in den imorgon.
Hjälp vad det är stressigt nu.. Måste växla pengar, bli klar med två saker på syslöjden till fredag, göra engelskredovisning och bildanalysen till imorgon.
Orkar verkligen inte med den här stressen.. När jag kom hem somnade jag faktiskt på soffan i två timmar, super skönt.
Nej nu måste jag bli klar med det här skitet.. :(